Våra två kommunalrådssekreterare

På kommunalrådskansliet i Södertälje finns två kommunalrådssekreterare för Socialdemokraterna. De fungerar bland annat som en länk mellan kommunalråd och förvaltning, planerar aktiviteter, kommunikation och möten, bevakar utvecklingen i Södertälje och omvärlden.

Nasif Kasarji har arbetat på kansliet i tre år och har en mycket god insikt i hur politiken och kommunen fungerar. Nasif sitter även med som vice ordförande i styrelsen för Telge Nät.

Nu kan vi även presentera vår nya kommunalrådssekreterare sedan årsskiftet, Marie Pårs Edgren. Marie kommer närmast från Södertälje sjukhus, där hon arbetat som kommunikatör i fyra år. Innan dess arbetade hon som copywriter på Telges kommunikationsavdelning. I sin nya roll hos oss kommer hon särskilt fokusera på just kommunikationsfrågor.

Jag har med mig erfarenheter från både kommunala verksamheter och från sjukvården som jag hoppas kommer till nytta för kommunen och vårt parti. Jag brinner för välfärds- och klimatfrågor, demokrati och jämlikhet. Därför känns det väldigt roligt att vara på plats på kommunalrådskansliet och att jag får engagera mig i Socialdemokraterna – ett självklart val för mig, säger Marie.

Bilden: Marie Pårs Edgren och Nasif Kasarji i Stadshuset.
facebook Twitter Email